LogoBook tid
Logo
Book tid

Info

DESIGNFOTOGRAFEN

Silvermaster i fotografi

OLE FAHLBERG

Designfotografen Ole Fahlberg

Professionel Fotograf og Portrætfotograf

Mit navn er Ole Fahlberg - Jeg er indehaver af Designfotografen.

Min passion for fotografering startede allerede i teenageårene, hvor jeg startede på "fotolærer" i ungdomsskolen. Fascinationen ved at fange øjeblikket, driver mig til at være kreativ og nytænkende, hver gang jeg har kameraet i hånden.

Jeg holder meget af tanken om, at der i mange hjem hænger billeder, jeg i samarbejde med mine kunder har skabt, og som for mange mennesker betyder rigtig meget, og helt sikkert betyder mere end de mainstream trend plakater og billeder man kan købe i butikkerne.

Hos Designfotografen i Randers er det kundens ønske, der er i centrum. I samarbede med fotografen findes det rigtige "design" til dine fotografier, og sammen skaber vi unikke og mindeværdige fotos.

Medlem af Dansk Fotografisk Forening og Colour Art Photo

Som er en sammenslutning af Professionelle fotografer. At vælge en fotograf/portrætfotograf med dette "stempel" sikrer dig en altid professionel holdning og seriøs tilgang til enhver opgave. Foreningerne optager kun medlemmer, der arbejder 100 % med fotografering, for derved at kunne opretholde en høj standard.

Designfotografen har et mål om altid at være innovativ og fremsynet. Der arbejdes på altid at være med fremme fagligt, gennem kurser, seminarer og kollegialt samvær, hvor man får ny inspiration og bliver opdateret i de nyeste teknikker og arbejdsmetoder.

Designfotografen er det eneste medlem af, Dansk Fotografisk Forening og Colour Art Photo, i Randers.

Vi har kunder i hele Østjylland: Randers, Århus, Hadsten og Bjerringbro m.v.

Ole

Fahlberg

Designfotografen

Randersvej 57

40401266

info@designfotografen.dk

Telefon

Hverdage: 8.00 - 16.00

Lørdage: 8.00 - 12.00

Åbningstid

Hverdage: 8.00 - 17.30

Lørdage: 8.00 - 13.00

Søndage: Efter aftale