LogoBook tid
Logo
Book tid

Gode råd og Info

Fotografens råd og info

PICTURE4LIFE

PROFESSIONEL INSTITUTIONSFOTOGRAFERING

Vi har nedenfor samlet nogle gode råd til børn, elever og forældre for at opnå et godt institutionsfoto:

 • Høj kvalitet: Ved første øjekast kan det måske være svært at se, men der er ret stor forskel på kvaliteten af skolefotos fra forskellige skolefotografer, hvilket blandt andet ses på papirkvaliteten, samt farver og kontraster i fotoet. Vi benytter altid den absolut bedste papirkvalitet, hvilket sikrer stor gemmeværdi. Det samlede resultat er fotos i den bedst tænkelige kvalitet.
 • Hvid baggrund: Hos Designfotografen er vores fotos altid knivskarpe, hvilket blandt andet skyldes, at vi fotograferer med en 100 % hvid baggrund. "Jeg har den fornødne knowhow og erfaring, til at fotografere på 100 % hvid baggrund og har ingen problemer med hverken hvidt tøj, lyst hår eller briller."
 • Seddel: Vi udleverer først sedler umiddelbart efter fotograferingen. Så husk at kigge I tasken. På sedlen findes koden - ALLE fotograferede har fået en seddel, pas godt på den.
 • Tøj: - Ensartet tøj. Undgå alt for spraglet tøj, og trøjer med tryk som Hallo Kitty, Spidermann etc. Undgå reflekser på tøj og for meget glimmer. Fodbold- og andre sportstrøjer kan være fine på billeder og pænest når de bliver bestilt i farve.
 • Hår: - Sæt en frisure som kan holde det meste af dagen. Fotograferingen foregår fra morgen til eftermiddag. Undgå "højt" hår som "hanekam" og "Springvand" Det er ikke op til fotograf eller personale at sætte hår.
 • Makeup: Undgå skinnende makeup, specielt i panden og på kinderne. Mat makeup, behersket mascara og en fin rouge kan fungere fint på billeder. Overdriv ikke makeup!
 • Briller: Ja fint! - Det bør ikke være nødvendigt at tage briller af ved fotografering. I tilfælde af briller der giver krafigt genskin, tager vi en beslutning sammen med barnet om en løsning! Skulle dér være et lille glimt i brillen, bliver det redigeret ved bestilling.
 • Søskende: - Mangler I familie eller søskende billeder, er studiet i Randers åben efter aftale. Hold øje med gode tilbud.
 • Leveringstid: - Ca. 20 arbejdsdage + evt. fragt via GLS typisk 2-3 dage.
 • Underskrift: - Alle "fysiske" billeder leveres med fotografens diskrete underskrift, i nederste højre hjørne, hvilket er et ufravigeligt lovkrav.
  • Rammer: - Bestilles rammer leveres de I sort, smal profil, med refleksfri glas. - Billederne er beskåret så de er lige til at sætte i. Nedenfor vises et billede af rammerne.

OBS: - Vi gør alt hvad vi kan for at få børnene / eleven til at føle sig godt tilpas så vi kan få et godt smil. Typisk har vi 30 minutter pr. klasse. inkl. klassefoto og portrætter af børnene. En typisk klasse med 25 elever har derfor efter klassefoto er taget ca 18-20 minutter til deling. Det giver ca 30-50 sekunder pr. elev. Det er ikke længe, men typisk nok til at få et fint udvalg af billeder!

HUSK vi gør vores absolut bedste!

Vi håber i får de billeder i måtte ønske jer!

Designfotografen bestil

Vores skolefotograf laver billeder i bedste kvalitet:

Ved første øjekast kan det måske være svært at se.

Men der er ret stor forskel på kvaliteten af skolefotos fra forskellige skolefotografer, hvilket blandt andet ses på papirkvaliteten, samt farver og kontraster i fotoet.

Hos Designfotografen er vores fotos altid knivskarpe, hvilket blandt andet skyldes, at vi fotograferer med en 100 % hvid baggrund.

Vi har den fornødne knowhow og erfaring, til at fotografere på 100 % hvid baggrund og har ingen problemer med hverken hvidt tøj, lyst hår eller briller.

Desuden er der muligheder for billeder i farver og sort/hvid samt forskellige toninger, ligesom vi altid benytter den bedste papirkvalitet, hvilket sikrer stor gemmeværdi.

Det samlede resultat er fotos i den bedst tænkelige kvalitet.

Skolefotografering i hele Østjylland: Randers, Hadsten, Århus og Bjerringbro m.v.

Ole

Fahlberg

Designfotografen

Randersvej 57

40401266

info@designfotografen.dk

Telefon

Hverdage: 8.00 - 16.00

Lørdage: 8.00 - 12.00

Åbningstid

Hverdage: 8.00 - 17.30

Lørdage: 8.00 - 13.00

Søndage: Efter aftale